Sandra Gavala
Owner and Director of "Viva Dance by Sandra Gavala" Dance studios.

Γεννήθηκε στην Αθήνα. Είναι Πτυχιούχος Προγραμματιστής Αναλυτής Η/Υ. Έχει διδαχθεί από την ηλικία των 4 ετών κλασσικό μπαλέτο και σύγχρονο χορό. Στην πορεία αγάπησε τους Latin & Standard Χορούς, στην αρχή ερασιτεχνικά και στη συνέχεια επαγγελματικά κατακτώντας γνώσεις όλων των επιπέδων σε American & International Style, Latin & Standard. Απέκτησε τη πρώτη της Σχολή το 1997. Σήμερα έχει 2 Σχολές Χορού σε Γλυφάδα και Μαρούσι με την επωνυμία " Viva Dance by Sandra Gavala " Από το 2003 έως το 2008 κατακτά τον τίτλο του Πρωταθλητή Ελλάδας Professional Latin, Standard & Ten-Dance. Έχει συμμετάσχει σαν Πρωταθλήτρια Ελλάδας εκπροσωπώντας την Ελλάδα, σε όλους τους Πανευρωπαϊκούς και Παγκόσμιους Διαγωνισμούς του W.D.C. ( World Dance Council). Το 2009 εκπροσώπησε τη Βουλγαρία και από 2010 και μετά χόρευε για την Ιταλία. Επίσης κατά τη διάρκεια της χορευτικής της καριέρας συμμετέχει στα μεγαλύτερα Festival Χορού Παγκοσμίως όπως: Blackpool Dance Festival, Dutch Open, Russian RDU Championships, Feinda - Italian Open, German Open, US Open, World Masters Austria – Innsbruck, Sofia Open, French Open κλπ.
Μαζί με τον παρτενέρ της Kiril Pandov είναι το Μοναδικό Ελληνικό ζευγάρι που σε Επίσημο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κατακτά τη 10η θέση (Professional Ten-Dance) και τη 12η θέση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα (Professional Ten-Dance). Έχει προπονηθεί και συμμετείχε σε σεμινάρια και training camp με τα μεγαλύτερα ονόματα παγκοσμίως. Μερικοί από τους προπονητές της:
Donnie Burns, Gaynor Fairweather, Carmen Vincej, Bryan Watson, Mirco Saccani, Jurgen Neudeck, Marcus & Caren Hilton, Tone Nyhagen, Michael Stylianos, Sammy Stopford, Alan Fletcher, Michael Malitofski, Joana Leunis, Jerry Abrate, Denis Abrate, Ute Streicher, Carlo Oliva, Julia Parthenis..
Είναι Διεθνής Κριτής με κάρτα από το W.D.C. και κρίνει σε πολλούς και διακεκριμένους αγώνες σε Ελλάδα και Εξωτερικό.
Ενδεικτικά μερικά από τα αποτελέσματα της όπως φαίνονται στη Danceportinfo Ranking List :
01 Apr 2006 Sofia Open 2006
Bulgaria - Sofiya Professional Latin
3 place.
10 Jun 2011 Bulgarian Professional Championships
Bulgaria - Sofiya Bulgarian Professional Ballroom
4 place.
25 Sep 2004 Festivaldanza 2004
Italy - Ariccia Professional Latin
5 place. 
30 Jun 2012 2012 Italian Open Championships
Italy - Rimini Professional Latin (WDC World Series)
top 10 
24 Mar 2012 French Open Professional Latin
top 8
25 Jun 2011 XXVII Feinda Italian Open
Italy - Rimini Professional Latin (WDC Series)
top 9
10 Jun 2011 Bulgarian Professional Championships
Bulgaria - Sofiya Bulgarian Professional Latin
3 place.
26 Jun 2010 WDC Italian Open
Italy - Rimini Professional Latin
6 place.
11 Sep 2004 US Open 2004
USA - Miami (FL) WDDSC World Professional Latin Champ 2004
top 18
23 Apr 2005 WDDSC European Professional Latin Championships 2005
Russia - Moscow WDDSC European Professional Latin
top 24 
22 May 2009 Blackpool Dance Festival 2009
England - Blackpool Professional Rising Star Latin
top 28
18 Apr 2009 2009 WDC European Latin Championship
Denmark - Aarhus Professional European Latin Championship
top 29 
29 Nov 2008 WDC World Professional Latin Championships
Austria - Innsbruck WDC World Professional Latin
top 18
15 Nov 2008 Dutch Open 2008
Netherlands - Assen Professional Latin (WDC World Series)
top 19
27 Apr 2008 Russian RDU Championships
Russia - Moscow WDC Professional European Latin
top 19 
24 Nov 2007 World Masters 2007
Austria - Innsbruck Professional Latin (WDC World Series)
top 21 
10 Nov 2007 Dutch Open 2007
Netherlands - Assen Professional Latin (WDC World Series)
top 23
10 Jun 2011 Bulgarian Professional Championships
Bulgaria - Sofiya Bulgarian Professional Ballroom
4 place. 
30 Jun 2006 23rd Feinda - Italian Open 2006
Italy - Cervia Professional Standard
top 21 
25 Sep 2004 Festivaldanza 2004
Italy - Ariccia Professional Standard
top 14 
Professional 10 Dance See rating graph
17 Apr 2010 European Professional 10 Dance Championships
Germany - Siegen Professional European 10 Dance
top 10
16 May 2008 WDC World Professional 10 Dance Championships
Germany - Siegen WDC World Professional 10 Dance
top 12
04 May 2007 WDC World Professional 10 Dance
Germany - Gera Professional 10 Dance
top 14 
Πάνος Κορμάς 

Η ενασχόλησή του με τον χορό άρχισε καθαρά σε επαγγελματικό επίπεδο στην ηλικία των 18χρόνων. Έχοντας κατακτήσει ήδη πτυχία απο ξενόγλωσσα πανεπιστήμια του Κέιμπριντζ και της Σορβώνης, ολοκληρώνει τις σπουδές του σε Ελληνικό πανεπιστήμιο ενώ ταυτόχρονα σπουδάζει και χορό σε είδη Latin και Ballroom, παίρνοντας το πρώτο πτυχίο διδασκαλίας επικυρωμένο από το Ηνωμένο Βασίλειο και το IDTA.
Το 2007 μεταπτυχιακά πλέον, συνέχιζει την εκπαίδευση του και σε άλλα στύλ, χορεύοντας και εκπαιδεύντας ταυτόχρονα σε Salsa , Αργεντίνικο Tango , American Style Rhythm και Smooth σε αρκετά διαφορετικά επαγγελματικά συστήματα [American Standard , Fred Aster , DVIDA ], Classical and Modern Sequence (Ευρωπαικοί ιστορικοί ζευγαρωτοί χοροί). Χορεύοντας σε αθλητικό επίπεδο στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, αποκτάει πολύτιμες γνώσεις για τον χορό όπως είναι σήμερα, σε πολύ πιο απαιτητική μορφή, συνοδευόμενος με πολλές διακρίσεις τόσο με την παρτενέρ του Αρτίκου Ντέμυ όσο και με μαθητές τους και ομάδες.
Ταξιδεύοντας στην Αγγλία για αγώνες και σεμινάρια , συναντάει το musical , πρώτα ως θεατής και ύστερα ως μαθητής σε σεμινάρια και μαθήματα. Με πολλές θυσίες καταφέρνει να μπει σε επαγγελματική σχολή για την σύνθετη τέχνη του θεάτρου του τραγουδιού και του χορού. Μπαλέτο σύγχρονο και κλασσικό , κλακέτες , τζάζ , χιπ χοπ, ιστορία του χορού-τραγουδιού-μουσικής και θεάτρου , ανατομία , κινησιολογία , τραγούδι, μουσική θεωρία, κουστούμι , φωτισμός και θέατρο, έρχονται και γίνονται μέρος της καθημερινότητας πλέον. Γνώσεις και εμπειρίες που αργότερα παίξανε σημαντικό ρόλο στην θέση του στις θεατρικες παραστάσεις που αναλάμβανε να υλοποιήσει.


Νίκος Αλαφούζος

Ξεκίνησε τον αθλητικό χορό σε ηλικία 8 ετών. Από 10 ετών ξεκίνησε να συμμετέχει σε αγώνες στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Διακρίθηκε πολλές φορές πρωταθλητής και κυπελλούχος Ελλάδας σε 10dance στη κατηγορία του. Έχει συμμετάσχει σε μεγάλους και σημαντικούς αγώνες στο εξωτερικό όπως τα:
• Dutch Open Assen (Ολλανδία)
• Amazing Vienna - Τελικός youth (Αυστρία)
• Autumn Open (Ρωσία)
• Παγκοσμιο στην Λευκορωσία - Ημιτελικός και στους 4 χορούς λάτιν και τελικό στην Samba
• Moldova Dance Festival - Τελικός youth, Semi-Final Amateur, Τελικός Amateur Rising Stars
• Ουκρανία - Τρίτη θέση Youth I, Τετάρτη θέση Youth II, Semi-Final Amateur, Final Rising Stars Amateur
Κάτοχος του πρώτου επαγγελματικού διπλώματος από το WDC.
Έχει παρακολουθήσει παρά πολλά σεμινάρια από αξιόλογους καθηγητές του είδους σε Ελλάδα και εξωτερικό όπως ,Melia and Sergey Surkov, Eldar Dzhafarov, Yuri Vasyutak, Ricardo Cocchi and Yulia Zagoruychenko, Gaetano Sentina, Maxim & Irina Condratiev (Moldova, Romania), Sergey Ryupin (Russia), Hannes Emrich (Austria), Ilia Asonov (Russia), Nunchio Mariano (Italy), Emmanuel Soldi (Italy), Daskalov Petar and James Zia (England) κ.α.

Μαρία Αποσπόρη και Νίκος Ρεμούνδος.

Ο Νίκος και η Μαρία στα πρώτα παιδικά τους χρόνια γνωρίζουν τους παραδοσιακούς Ελληνικούς χορούς και συμμετέχουν σε παιδικά χορευτικά συγκροτήματα. Σε εφηβική ηλικία έρχονται για πρώτη φορά σε επαφή με τους λάτιν χορούς, όπου και τους κατακτούν κυριολεκτικά κι αποφασίζουν να ασχοληθούν μ΄αυτούς. Αποκτούν αναγνωρισμένα πτυχία σε American και Ιnternational Style. Σε ηλικία 18 χρονών τα βηματά τους συναντιούνται και παράλληλα με τις σπουδές τους στο Πανεπιστήμιο, ξεκινούν τον αγωνιστικό χορό. Το 2009 και το 2011 γίνονται Πρωταθλητές Ελλάδος στην κατηγορία Amateur latin (5 dance) κι από τότε μέχρι σήμερα χορεύουν μαζί κατακτώντας πολλές πρώτες θέσεις
σε Ελληνικούς διαγωνισμούς όπως:
-Κύπελλο Ελλάδος
- Attica open
-Zeus open
-Balkan cup
Και σε διεθνείς διαγωνισμούς:
-10η και 11η στη Σόφια
-4η θέση στη Φλωρεντία
-2η και 6η θέση στο Μιλάνο
-1η θέση στη Μολδαβία
Παράλληλα από το 2006 διδάσκουν κοινωνικό και αθλητικό χορό, προετοιμάζουν μαθητές για ερασιτεχνικά κι επαγγελματικά πτυχία, προπονούν ομάδες και ζευγάρια.
Έχουν κάνει σεμινάρια με Hannes Emrich, Jerry & Denise Abrate , Goran Nordin, Carolyn Smith, Michael Malitowski & Joanna Leunis, Morten Löwe & Roselina Doneva, Ekaterina Krysanova, Anton Karpov, Jurij Batagelj & Jagoda Batagelj, Maxim & Irina Condratiev και συνεχίζουν την εκπαιδευσή τους.
Τέλος, πιστεύουν ό,τι ο χορός είναι τρόπος ζωής, έκφρασης και επικοινωνίας γι όλες τις ηλικίες!

Μέμος Ρούσσος

Είναι έμπειρος δάσκαλος χορού χορογράφος και ηθοποιός. Κάτοχος διπλώματος IDTA και απόφοιτος της δραματικής σχολής αρχή. Απο το 2008 διδάσκει λάτιν χορούς american system και απο το 2012 international system. Τα τελευταία 6 χρόνια αναλαμβάνει ομάδες - ζευγάρια και solo με σκοπό τη προετοιμασία τους για αγώνες χορού σε Ελλάδα και εξωτερικό . Ο ιδιος εχει οχταετη εμπειρια στο διαγωνιστικο latin με συμμετοχες σε Ελλάδα και εξωτερικό και διακρισεις στη κατηγορια rising stars . Στο θέατρο εχει χορογραφησει στο booze, μεγαρο μουσικης και Ιλισσια στις παραστασεις the begining of life , αντιγονη στα αρχαια ελληνικα και 6 μαθηματα χορου σε 6 εβδομάδες αντίστοιχα. Σαν ηθοποιος εχει συνεργαστει και με αλλα θεατρα τα τελευταία 4 χρονια οπως το χιτηριο το θεατρο ΠΚ και Ολβιο Έχει παρακολουθήσει μαθήματα και σεμινάρια latin απο τους Marius Balan Kristina Monseskaya Ricardo Cocci Anna Melnikova και Goran Knezevic. 

Βαγγέλης “ANGEL” Συγούρης

Μεγαλωμένος από πολύ μικρός μέσα σε ένα καλλιτεχνικό και αθλητικό περιβάλλον ξεκίνησε την ενασχόληση του με τον αθλητικό χορό το 2003-2004. Με γνώσεις στους Latin χορούς με ειδίκευση στους International Latin, με την ντάμα του Τζούλη Γιαννάκη διαγωνίζεται σε κάποιους από τους μεγαλύτερους διεθνείς διαγωνισμούς όπως είναι το Blackpool Dance Festival, UK Open, Italian Open αλλά και σε διαγωνισμούς εντός Ελλάδας με αρκετές διακρίσεις και μετάλια. Είναι κάτοχος του διπλώματος I.D.T.A Associate Latin και έχει παρακολουθήσει σεμινάρια με μερικούς από τους καλύτερους χορευτές και δασκάλους όπως είναι : Joanna Leunis, Andrej Skufca & Melinda, Justinas Duknauskas, Anna Melnikova κ.α

Χρήστος Σιγάλας 

Ξεκίνησε από μικρή ηλικία τον χορό.
Το ταλέντο του στους Latin & Ballroom χορούς φάνηκε από την πρώτη στιγμή, αφού σε μόλις 2 μήνες αφότου είχε ξεκινήσει, συμμετείχε στον πρώτο του διαγωνισμό και κατέκτησε την πρώτη θέση! Η χορευτική του καριέρα είναι γεμάτη διαγωνισμούς ελληνικούς και ξένους με 1ες και 2ες θέσεις.
Ο στόχος του να βελτιώνεται συνεχώς τον οδήγησε να παρακολουθεί σεμινάρια με τα μεγαλύτερα ονόματα του χορού ,όπως ο Bryan Watson and Karmen, Alan and Hazel Fletcher, Colin James, Hanna Karttunen, Slavik Kryklyvyy, Ute Streicher, Manuela Faller, Maurizio Vescovo, Andrey Skufca, Evgeny Smagin, Polina Kazachenko, Goran Nordin, Poal Killick, Morten Lowe and Roselina. Επίσης, έχει συμμετάσχει σε αθλητικά camp χορού σε Ουκρανία και Ιταλία.
Εκτός από τους Latin & Ballroom χορούς, τον έχουν κερδίσει το Αργεντίνικο Tango και η Salsa (Cubana, Salsa NY & LA style) όπου ασχολείται επίσης.
Ο Χρήστος και η ντάμα του χορεύουν μαζί εδώ και 5 χρόνια σε επίπεδο 5 Dance ,συμμετέχοντας σε διαγωνισμούς Ελλάδας και εξωτερικού.
Στη σχολή μας διαδάσκει Latin , Ballroom, Tango Argentine και Salsa.

Κυριακή Κοκκινίδου

Η Κυριακή κοκκινίδου γεννήθηκε στην Αθήνα.
Από πολύ μικρή είχε ενασχόληση με το χορο, η οποία ενασχόληση εξελίχθηκε σε επαγγελματική καριέρα.
Τα τελευταία 20 χρόνια εξειδικεύτηκε στο tango argentino , εμπλουτίζοντας τις χορευτικές της γνώσεις
και τη μέθοδο διδασκαλίας του μέσα από πολυάριθμα ταξίδια στο Μπουένος Άιρες.
Έχει συμμετάσχει σε χορευτικές ομάδες στην Αργεντινή και στην Ελλάδα.
Ο τρόπος διδασκαλίας της στηρίζεται πάνω στις βασικές δομές του σώματος ,της κινησης
του , την εκμάθηση ισορροπίας αλλά και την ελεύθερη έκφραση της μουσικής.

Κωνσταντίνα Κούτρα 

Επαγγελματίας χορεύτρια, κυρίως της mainstream σκηνής έχοντας συνεργαστεί με μεγάλα ονόματα του καλλιτεχνικού χώρου σε νυχτερινά κέντρα ,συναυλίες , τηλεοπτικά ( Μέλισσες , Tamta , Josephine , Νίκος Βέρτης, Δέσποινα Βανδή κ.α.)
Καθώς και στο χώρο του θεάτρου με τον Μάρκο Σεφερλή .
Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια χορού και στο εξωτερικό με καταξιωμένους χορογράφους και χορευτές της Ευρώπης αλλά και της Αμερικής.
Έχει γνώσεις και βάσεις μπαλέτου,σύγχρονου,musical/jazz,latin,hip hop,commercial .
Διδάσκει κυρίως τα είδη: commercial, hip hop και high heels. (Βάση hip hop μαζί με commercial πάνω σε τακούνια με πιο θηλυκό ύφος.)

Δήμητρα Γιακουβή 

Σπουδές: Πτυχιούχος της Σχολής Πολιτικών Μηχανικών – Πολυτεχνείο Πάτρας
Σπουδές στο Χορό (Από 4 ετών )
 Κλασικό Μπαλέτο
 Character
 Contemporary
 Jazz,
 Street Jazz
 Latin.
 Hip Hop
 Popping,
 Breaking,
 Krumping
 Commercial
Κάτοχος Διπλωμάτων:
• International Dance Teachers' Association Diploma (IDTA): Latin Professional
• Vaganova I degré
• Vaganova II degré
• Vaganova III degree
Επαγγελματική Εμπειρία:
2009-2012 : Διδάσκει Hip Hop, Σύγχρονο και Latin (ατομικά και ομαδικά)
• σε σχολές χορού και Γυμναστήρια σε Αθήνα και Πάτρα
• Χορεύτρια στο BOX για ΜELISSES, OTHERVIEW και JOSEPHINE.
• Χορεύτρια στο FEVER, ΑΚΡΩΤΗΡΙ, ΓΚΑΖΙ LIVE, ΒΟΤΑΝΙΚΟ για ΝΌΤΗ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗ, ΠΑΟΛΑ , ΕΛΛΗ ΚΟΚΚΙΝΟΥ, ΝΙΚΟΥ ΒΟΥΡΛΙΟΤΗ, ΚΑΙΤΗ ΓΑΡΜΠΗ, ΠΕΓΚΥ ΖΗΝΑ
 Συνεργασία και συμμετοχή σε video clips γνωστών καλλιτεχνών:
η
• Sirusho featuring Sakis Rouvas – See
• Nikos Oikonomopoulos - Ποτέ
• Otherview – what you want
• Nikos Gkanos featuring Oge – Nea mera
• Θωμαή Απέργη – Keep your head up high
• Boys and Noise – Mazi sou mporw
• Vegas – Xilies fores
• Otherview – Ola auta pou niwthw
• Katerina Stikoudi – Se ena oneiro
• Josephine, Dj Kas, Oge – Δρόμος αγάπης
• Barrice & WeGotMoves – Happy (BEMIX) Greece
• Kώστας Μαρτάκης και Μηδενιστής – Τα καλύτερα
• Shaya featuring KonCept – Dirty Talk
• Claydee – Senorita
• Claydee featuring Alex Lupa – Come to papa
• SNIK FT MADCLIP – DRIP
• MG FT SNIK - SUPERSTAR
 Dance clips
• Kiesza – Hideaway – Dance video by Fani Foka & CgC films
• Discodein – Seabox Choreography by Fani Foka
• Money on my mind – Sam Smith Choreography by Tasos Xiarcho (Xiarchogiannopoulos)
• UPROAR
• THOTIANA
• BODAK YELLOW
 Competitions:
• 3rd place in Hip Hop International with “Ram’s Head megacrew” ( Hip Hop International 2014)
• Danced in Hip Hop International with “Okinawa Girls” crew (Hip Hop International 2015)
• Danced in Hip Hop International with “Ram’s Head” crew (Hip Hop International 2016)
 Events/Shows/Performances
• Dancing with the Stars Galena’s team performance with Argurhs Aggelou (showdance-jive DWTS2014)
• Dancing with the Stars 5 danced with Galena’s team for the Opening number of DWTS2015
• Show at 7th, 8th and 9th Athens Tattoo Convention sponsored by “Vans” (2013,2014,2015)
• Opening Show of Hip Hop International 2014
• Opening Show of Battle of the Best Competition 2014 at Megaro Mousikhs Thessalonikis
• Dancing with Singers on Madwalk 2015 (Thomai Apergi, Katerina Stikoudi, Shaya ,Foureira, Courtney Parker)
• Danced on Demy’s and Boys and Noise team in Amita Motion concert at O.A.K.A for celebrating 10 years of positive energy day (September 2015)
• Dancing for Rec band at Spell Club Restaurant (November 2015 – March 2016)
• Performance with Ram’s Head crew at ‘F4Feelings’ event at “Foundation of Hellenic World” for “ Floga’s Association Support (December 2015)
• Christmas performance at Spell Club Restaurant ( December 2015)
• Freestyle concept/artistic show at Spell Club and Akan8us for Show me love party
• Dancing with Singers at Mad Cyprus tv show (Ivi Adamou, Josephine Wendel, Rec, Vegas, Shaya, Charis Savva)
• Dancing at Amita Motion Positive Energy day 2016 concert for the opening act, Vaggelis Kakouriotis, Demy, Helena Paparizou
• Dancing for Shaya Hansen at Cabana Mare Beach Club (summer 2020)
CHOREOGRAPHER
• X-FACTOR FOR REC (20/7/2017)
• COLOUR DAY FESTIVAL –REC (SUMMER 2019)
• MANY VIDEOCLIPS (REC, DINAMIS, DANNY GAMBINO, MPELAFON,POLO)
 Seminars:
In an attempt to enrich my knowledge and experience I attended seminars of world best choreographers such as ( Oriana from Request dance crew, Shirlene Amber Quingley, Rudi Smit, Mec Giasar, Yiannis Marshall) and dance camps such as
• Summer Street Dance Camp (Hip Hop, House, Waacking, Popping, Locking, Dancehall/Ragga, Breaking, Street Jazz, Old School, Krump, Experimental classes from Henry Link, Caleaf Sellers, David Collas, Didier Firmin, Phillipe Almeida, Djdawi, Antoinette Gomis, Marco Migliacio, Nadine Timas Almeida, Mr Wiggles, Dedson)
• Dance revolution street camp at Korinthos Greece (intensive classes with Mec Giasar& Yianni Marshall)
• Whes Convention Italy (intensive classes with Yannis Marshall, Brian Friedman, Miguel Zarate, Peter Valentin & Daniella Cipollone, Josh Williams, Rudi Smit, Bam Martin, Ian Eastwood, Mec Giasar, Brian Puspos, Bobby Newberry, KK Harris, Camillo Lauricella)
• Nmdf Dance Convention 2017 - Athens (intensive classes with Camillo Lauricella, Miguel Zarate, Nika Kljun, Sisco Gomez, Chali Jennings, Josh Wharmby, Ben Davies, Ira Podshivalova, Karmine Verola)
• 1 month in Los Angeles intensive classes at Millenium Dance Complex, Playground, Tmilly studio (with Aliya Janell, Dexter Carr, Cat Rendic, Nicole Kirkland, Brinn Nicole, Jared Jerks, Marissa Heart and many more others)
• Dance video in LA for the choreographers of PussyCat Dolls

Μαριάννα Καραμανάκου

Η Μαριάννα είναι απόφοιτος του τμήματος Λογιστικής των AΤΕΙ ΠΕΙΡΑΙΑ. Έχει διδαχθεί από νεαρή ηλικία κλασσικό μπαλέτο σύστημα Royal Academy Of Dance (RAD) και Vaganova και σύγχρονο χορό, κατέχοντας τα πτυχία INTERMEDIATE και ADVANCED FOUNDATION σύστημα RAD, ενώ τα τελευταία 10 χρόνια ασχολείται με τους Λάτιν χορούς (American και International Style κατέχοντας τα πτυχια DVIDA και IDTA ASSOCIATE LATIN ), το Νεοκλασσικο, το μοντέρνο, το Οριεντάλ και το Tribal . Έχει παρακολουθήσει μαθήματα και σεμινάρια οριεντάλ από κορυφαίους Έλληνες και ξένους δασκάλους και χορογράφους όπως η Maria Aya,η Εύα Χατζηχρήστου,Randa Kamel,Osama mini Farag, Serkan Tutar, Nawarra, Perla Elias Nemer, Ντια Πιλάτου, Oscar Flores κ.α και έχει παρακολουθήσει την επαγγελματική εκπαίδευση "Oriental Teacher Training" του INTERNATIONAL UNION OF DANCE TEACHERS απο τους καθηγητές Natalia Amira Kuzmina (Russia) , Maria Aya (Greece) και Ali Nejm (Irag). .Είναι μέλος της χορευτικής ομάδας οριεντάλ “Malemas Banat & Walad”πραγματοποιώντας παραστάσεις και shows στην Ελλάδα και το εξωτερικό, καθώς και μέλος ομάδας λατιν “All Ladies”. Έχει χορέψει σε μεγάλα φεστιβάλ και παραστάσεις όπως Horrywood Labyrinth, Maktub,Oriental Map, Oriental Radio Show, Mosaic Oriental Festival,Let's Dance Bellydance Θεσσαλονίκης 2013,2015, Habblibi Tsigana, Bellylove κ.α. Το 2017 και 2018 συμμετείχε ως δασκάλα-εκπαιδεύτρια στο” west coast international dance festival” παραδίδοντας σεμινάρια τεχνικής ανατολίτικου χορού και αρχές mejance χορογραφίας. Τα τελευταία χρόνια εργάζεται ως δασκάλα και προπονήτρια ανατολίτικων χορών και λάτιν. Έχει συμμετάσχει σε πολλούς διαγωνισμούς στην Ελλάδα και την Ευρώπη έχοντας καταλάβει υψηλές θέσεις η ίδια (σε επαγγελματικές κατηγορίες) και οι μαθητές της ,ενώ παράλληλα κατέκτισε τη 13 και 15 θέση στο IDO WORLD Cup το 2018 και 2019 .Τέλος έχει συμμετάσχει σε τηλεοπτικές εκπομπές, θεατρικές και μουσικοχορευτικές παραστάσεις ως χορεύτρια και εχει συνεργαστεί με εξέχοντες καλλιτέχνες όπως η Μαρία Ιωαννίδου και Λευτέρης Πανταζής .